Velkommen, webutvikler Utvik

mandag 25. juni 2018

I starten av september får vi gleden av å ønske nok en ny medarbeider velkommen til Iversen Skogen. Webutvikler Ernst Utvik entrer da vårt åpne kontorlandskap etter å ha tilbragt de siste årene hos Appex. Bli bedre kjent med vår 20. ansatte.

Iversen Skogen - ansatt ny utvikler Ernst Utvik

ASL?

Alders­forvirret 24-år gammel mann fanget i en 10 år eldre kropp fra Karmøy.

Hva blir dine arbeids­oppgaver hos Iversen Skogen?

Som webutvikler hos Iversen Skogen skal jeg sammen med dyktige med­arbeidere lage web­løsninger med x-faktor for spennende kunder.

Hva er det mest motiverende med å være webutvikler?

Mestrings­følelsen når du har satt deg ambisiøse mål og kommer i mål med dem.

Hva var det som gjorde at du bestemte deg for å bli utvikler?

Husker jeg knotet frem mine første nett­sider på siste halvdel av 90-tallet. Det var på den tiden internett rant over av «hjemmesider» med tittelen «Velkommen til (sett_inn_navn)s Hjemmeside». Disse inneholdt de obligatoriske under­sidene gjestebok, om meg, linker og en pagecounter (som man gjerne satt til å starte på et tresifret tall slik at det ikke skulle se så stusselig ut). Det var også viktig å legge en «under construction»-gif i bunn slik at alle som skulle snuble innom forsto at her kom det til å skje store ting etterhvert. Dessverre var det først i 2009, etter 4 års akkumulert studielån, jeg innså at det kanskje gikk an å leve av data og sånn.

Hva gjør du på når du ikke koder?

Utenom familie og et lite hobby­bruk med i underkant av 50 sauer, går det en del i gaming og trening.

Hva skal du gjøre i sommer?

I sommer skal vi på hytte­tur til Hovden. Der skal vi grille, går tur og kose oss sammen med et vennepar og barna. Ellers har jeg litt for mange prosjekter som står og blør så jeg håper det ikke blir alt for fint utevær. Det er lettere å skyve på ting dersom det regner ute.

Ernst Utvik ler av…?

Det meste egentlig. Hvis det ikke er gøy er det ikke verdt å gjøre… Bortsett fra alt som MÅ gjøres, som gjerne ikke alltid er like gøy… Den slo fort tilbake, gitt.

Ca. hvor mange ganger har folk tullet med at du heter Utvik og er utvikler?

Det er faktisk et par uker siden sist nå (helt sant).

Beskriv deg selv med fire ord.

Sånn passe ok type.


Når september kommer
sier vi farvel til sommer
Når september er her
sitter Ernst over der

Vi gleder oss stort til september og ankomsten til Ernst!