Tre nyansatte på rad

onsdag 23. november 2016

Tre travle Iversen Skogen-måneder går mot slutten, og vi kan endelig rope et stort hurra for våre tre nyansatte.

Linn Sofie Hagen Olsen – designer

Linn Sofie kommer fra Karmøy, bor i Haugesund og er allerede på plass her i Haraldsgata 159 som designer. Hun har de siste årene arbeidet hos våre lokale bransjekollegaer i DHR Saga og Skarpsinn. Fun fact: Linn Sofie liker musikk, og godt er det. Da slipper hun nemlig å kjede seg mens hun spiller trommer i den fremadstormende rockeduoen Kindred Fever. Hurra!

Bjørn Andreas Maurseth – designer / art director

Bjørn Andreas tar med seg familien og flytter fra Oslo hjem til Haugesund i februar for å jobbe i Iversen Skogen. Vi gleder oss stort til å skifte ut pappfiguren med originalen. Fun fact: Bjørn Andreas har Master in Two Dimensional and Digital Design fra Edith Cowan University i Perth (Australia) og er aktiv i Norges mest sympatiske (les: dårligste) bordtennisklubb, Lakkegata Pingpongforening. Han gru-gleder seg til å ta steget opp til Iversen Skogen Premier Ping-Pong League. Hurra for hovedstadsimpulser!

Håvard Aalmo Strønstad – digital markedsfører

Haugesunderen Håvard er glad i tall, statistikk og analyser. Håvard har en Bachelor i Økonomi og administrasjon fra HSH og har de siste årene jobbet hos Danske Bank. Han begynner 1. desember og blir en viktig brikke i vår digitale satsing som sertifisert Google Adwords-annonsør. Fun fact: Håvard er en aktiv fotballspiller på Kolnes. Det blir med andre ord hard kamp om å få Håvard på laget under Iversen Skogens ukentlige søndagsøkter i Vardhallen. Hurra for Håvard!

nyansatte-iversen-skogen