Takk for laget, MF’ere.

onsdag 27. september 2017

Fredag 22. september gikk en av årets store festdager for markedslivet på Haugalandet av stabelen, da Markedsforeningsdagen (MF-dagen) 2017 ble holdt i Edda. Arrangør var som vanlig Haugesundregionens Næringsforening, i år med Iversen Skogen og Synlighet som sine hovedsamarbeidspartnere. Sistnevnte duo stod også for den heidundrende og noe allerede sagnomsuste etterfesten.

MF-dagen fyller årlig kinosal 5 i Edda med rundt 200 publikummere og interessante innledere. Med headingen «Din verktøykasse til en bedre markedsplan» ga årets arrangement blant annet nyttig input og kunnskap om hvordan bedrifter og virksomheter kan bli mer synlige på digitale plattformer. 

 

 

Foruten faglig påfyll i form av kurs og foredrag fra snakkesalige og kunnskapsrike innledere, var det ute i kinoens foajé rigget forseggjorte stands med en rekke næringslivsaktører og markedsføringsrelaterte byråer, som blant annet Iversen Skogen. Med oss på stand og under paraplyen «digital diagnostisering», stod også Synlighet og digitalbyrået iDrift Web.

Trenger nettsidene til din bedrift en grundig diagnostisering? Iversen Skogen tilbyr digital bedriftshelsetjeneste!

Etterfest hos Iversen Skogen

Alle MF-deltakerne var også invitert til etterfest i våre lokaler i Haraldsgata 159, hvor det ble god mat, drikke og stemning, faglige og ufaglige samtaler og ikke minst rundt 120 svært hyggelige gjester. Som den velkjente rosinen i baconpølsa kunne vi også love at gjestene ville få se og oppleve noe de aldri før hadde sett eller opplevd før: Vår nyinnredede kjeller, med det midlertidige navnet Underskogen.

Noen gikk hjem seinere enn andre, men vi kan bekrefte at alle har forlatt festen per nå. Vi takker for en innholdsrik dag på Edda, og for at så mange tok turen på våre festligheter. Takk for laget, MF’ere, og velkommen tilbake.