Si hei til Gunde Granström

torsdag 2. juli 2015

Gunde er en verdens­omreisende forbedrings­konsulent fra Stock­holm, som den siste tiden har arbeidet seg og sine salgs­teknikker inn mot kjøpe­sterke og råd­ville bedrifter på Haugalandet.

Gunde har relativt lite utdanning, men med en god dose selv­tillit og et på­gangs­mot Hauga­landet knapt har sett maken til, kommer man langt. Han har nylig presentert de salgs­knep han mener Hauga­land Kraft må til med for å hamle opp mot den økte konkurransen om strøm­kundene. Svensken selv sa det gikk veldig bra, og han fikk også filmet deler av dagen som han nå bruker i andre innsalg.

Gunde Consulting DA

Han fikk også tid til å befare endel av de villeste aktørene som i ulike friske farger har implementert heftig mersalg, massiv villeding og ren løgn i sine salgs­argumenter. Gunde fikk en tåre i øye­kroken, da dette er akkurat i hans gate, og han endte opp med å ansette en av disse på provisjon i sitt fremad­stormede Gunde Consulting DA.

img_4265

Nå i sommer er han hjemme i Sverige for å trene opp en rekke camping­plasser i hvordan de kan maksimere inn­tjeningen mot barn på trampo­liner og vann­sklier. Men slik vi har forstått det returnerer han til Haugesund rett over sommeren for nye friske råd til Hauga­land Kraft. Og da skal vi ta godt imot ham.

Medieoppslag i Haugesunds Avis i forkant av kampanjen