Se hvem vi flagger som vår neste ansatte

fredag 22. desember 2017

Lasse Mejlvang Tvedt deler ikke bare fornavn med 1 225 personer i Sverige. Fra og med 1. januar 2018 er han også ansatt som frontend-utvikler i Iversen Skogen. Med Lasse på lasset styrker vi vår kapasitet og spissferdighet i det digitale landskapet ytterligere.

Lasse Mejlvang Tvedt ansatt i Iversen Skogen

– Hvorfor har du takket ja til jobb i Iversen Skogen?

– Hos ISR så føler jeg at jeg har en større rolle og ikke er en potet som sitter og utvikler nettsider hele dagen. Variasjon i arbeids­oppgavene gjør at jeg aldri har hatt en kjedelig dag hos byrået tidligere. Jeg ser også et stort potensiale hos ISR i og med at de ikke er redde for å satse og går all in. Derfor tror jeg også at vi kan vinne mange nasjonale (digitale) priser sammen, kanskje også noen internasjonale priser?

– Hva blir dine arbeids­oppgaver i byrået?

– Jeg får tittelen frontend-utvikler og arbeids­oppgavene blir nok litt av hvert. Under mine tidligere arbeids­opphold i byrået har jeg for eksempel arbeidet både med print og digitalt, men min spesialiteter ligger i det digitale landskapet og å skape interaktive bruker­opplevelser ? #nørd

– Du skal være Iversen Skogen-ansatt, med base og bopel i den danske hovedstaden. Hvorfor det, egentlig?

– Danske piger, røde hotdogs, og øl. Neida. Joda. Kort oppsummert er jeg ikke helt klar for å flytte tilbake til Haugesund. Jeg har allerede bodd 2 år i København og jeg elsker byen. Et av kriteriene jeg stilte til de som var interessert i å ansette meg var at jeg kunne fortsette å bo i København. Å ha en ansatt i Køben var også noe ISR var gira på.

–  Oppsummer studie­tiden i Køben med maks fire korte setninger, eventuelt én lang.

– Er jeg nødt? Ok. Studiene har ikke gitt meg så mye utenom tid til å fokusere på prosjekter der jeg selv velger hvordan jeg vil utvikle meg. Selve skole­gangen kunne jeg vært foruten, men måtte ha den for å få stipend (= levebrød).

– Drømmekunde?

– En kunde som ikke er redd for å være bold/edgy og som kanskje fokuserer litt mer på det abstrakte og kunstneriske. Kanskje noe innenfor mote?

– Marerittkunde?

– Kundene som ringer for å si at de har sent mail.

– Hvilket arbeid som du selv har gjort er du mest fornøyd med? 

– Jeg har jobbet med mange bra prosjekter, men ingen av dem er jeg 100 prosent fornøyd med. For at jeg skal bli maks fornøyd må nok prosjektet vinne en internasjonal pris eller to, så spør igjen om noen år ?