Cookies og person­vern­erklæring

Iversen Skogen benytter informasjons­kapsler/cookies. Dette er et lite stykke kode som lagres på din enhet og benyttes til å identifisere den besøkende enheten.

Dette kan være svært nyttig for eksempel i for­bind­else med auto­matisk inn­logging, til­passet bruker­opplevelse og besøks­analyse.

Vi benytter analyse­verktøyet Google Analytics. Det betyr at blant annet ditt bruker­mønster på Iversenskogen.no og din IP-adresse kan lagres av Google. Les mer om Googles person­vern­policy.

Dersom du ikke ønsker at informasjons­kapsler skal lagres på din enhet, kan du blokkere dette i din nett­leser. Her kan du også slette informasjons­kapsler som alle­rede er lastet ned til din enhet.

Og om du fikk veldig lyst på cookies nå har vi en fin­fin opp­skrift du kan prøve deg på under.

Verdens beste Cookies (ca 35 stykker)

250 g smør
150 g vanlig hvitt sukker
150 g rørsukker gjerne muscovadosukker
2 egg
1 teskje vaniljesukker
1 teskje bakepulver
350 g hvetemel
300 gram sjokoladeknapper

Ha smør, sukker og rør­sukker i en skål og rør dette sammen. Ha i ett og ett egg. Sikt i bake­pulver og hvete­mel og la det hele blandes lett. Til slutt har du i sjokolade­knappene.

Fordel kakene på steke­plater med bake­papir. Beregn godt med plass mellom dem så de ikke smelter sammen. Bruk gjerne en is­skje. Da er det enkelt å forme dem så de blir like store. Har du ikke det kan de fint formes med to spise­skjeer eller med fingrene.

Stek kakene på 180 grader til de er gyllen­brune (cirka 10 minutter avhenger av størrelsen).