Maximal nyansettelse

fredag 12. april 2019

Tallet 3 assosieres med planeten Jupiter, som står for vekst og ekspansjon og symboliserer aktiv kreativ intelligens. (Kilde: Numerologen)

Da passer det jo rimelig bra at Iversen Skogen reklamebyrå har tre nye, flinke folk på huset for tiden! Heldigvis skal de holde til i Haraldsgata 159 på planeten Jorden. Det ville vært litt styr å jobbe fra Jupiter.

 

Helmax

Max Sverdrup Nygren er byråets første østlending, og har nylig flyttet fra hjembyen Oslo sammen med sin Haugesund-samboer. Nå skal han styrke Iversen Skogen-laget med sine 193 centimetre med kompetanse. Flaks for oss! Max er 28 år, har master i Strategisk markedsføringsledelse, og har jobbet med Performance marketing i Visma den siste tiden. Ypperlig bakgrunn og erfaring å ta med seg inn i sin nye, faste stilling som Digital rådgiver.

Ved siden av jobben som Digital rådgiver, er han (med hans egne ord), en ung og stolt far til ett barn, snart to. Litt handy er han også, men entusiasmen for musikk er på et høyere nivå enn handyman-skillsene. Turer i fjell samt sykling i ulikt tempo står høyt på interesselisten, det samme gjør gaming når tiden strekker til. Fun fact: Max velger salt snack over søtt godteri 10 av 10 ganger.

 

To vikarer med skarre-r

For å holde på vår viktige skarre-r, har vi selvfølgelig kompensert med å få inn to haugalendinger i vikariat og deltidsstilling.

23 år gamle Kristoffer Kvale (høyre) er utdannet grafisk designer, og har spesialisert seg innen merkevarebygging på digitale flater. Han befinner seg i Haraldsgata 159 frem til sommeren, i et vikariat for Anne som er i fødselspermisjon. Utover godt design, er han glad i katter, dårlig humor, sosiale stunder med venner og gaming.

16 år gamle Victor Berland (venstre). Victor har vært sommervikar i Iversen Skogen tidligere, og imponerte raskt med sin teft for utvikling av websider. Nettopp det skal han gjøre i Iversen Skogen fremover, i en deltidsstilling ved siden av studiene sine på Vardafjell videregående skole.

Med andre ord: Vi er klare for å produsere mye spennende denne hektiske våren. Men først skal vi nyte en deilig, solrik påskeferie – og med det ønsker vi dere alle en riktig god påske!