Leiligheter, advokater og gode tips

torsdag 16. februar 2017

Det står skrevet i et nyhetsbrev: Vår nye kollega Bjørn Andreas er endelig på plass, Smeda­sundet 1 har fått det vi rent objektivt synes er landets vakreste prospekt og Advokat­firmaet Harris har fått ny profil og nytt nettsted.

Du leser nå et nyhetsbrev fra Iversen Skogen. Her kan du kose deg og lese mer om:

Smedasundet 1 – en ny standard

Det er helt tydelig at folk ønsker å bo ved sundet. Da vår gode kunde Odd Hansen inviterte til det første salgsmøtet for Smedasundet 1 var det nemlig så stor interesse at de måtte stoppe på­meldingen. Med syv bygg og hele 150 leilig­heter er dette et bolig­­prosjekt utenom det vanlige. Og bolig­prosjekter utenom det vanlige fortjener et bolig­­prospekt utenom det vanlige.

Se referanse

Profil og nettsted

Harris har i dag 42 advokater/fullmektiger, i alt 59 ansatte, og er et av de største advokat­firmaene i landet med hoved­kontor utenfor Oslo. Iversen Skogen står bak advokat­firmaets nye visuelle profil og nye nett­sted.

Se referanse

Verd å få med seg

Scott Galloway gir deg sine profetier for 2017. Blant annet mener han at Amazon og det nye butikkonseptet Go vil sette en ny standard for retail­bransjen og muligens også gjøre Amazon til verdens mest verdi­fulle selskap. Han mener også sitt om Facebook, Google og Apples (angivelig) til­nærming til samfunns­ansvar. Les også hvorfor Alison Birrane i BBC mener at penn og papir vil overta mye fra dagens apper.

Annet som er verd å få med seg ?

Coop bygger nytt mediehus
Sergey Brin om fremtiden til kunstig intelligens og Google
Nielsens sosiale medier-rapport for 2016
VG er først i Norden på Snapchat Discover
Messenger prøver seg med annonser
Det mest detaljerte kartet over universet som noen gang er laget
Simon Sinek intervjues om millennials i arbeids­livet (må ses)
Material world er en pen video om klær og ansvar ?