Send oss en
Åpen søknad

Vi er alltid interesserte i bra folk med digital kunnskap. Send oss gjerne en åpen søknad som beskriver hvorfor du kan passe inn hos oss.

Ønskede kvalifikasjoner

Hvorfor jobbe i Iversen Skogen?

Fordi du vil bryne deg på faglige utfordringer i et av Vestlandets mest spennende, kreative kommunikasjonsmiljøer. Du vil bli med på nyskapende satsninger med ambisiøse kunder, og bli en del av et byrå bestående av dyktige og engasjerte med­arbeidere som brenner for resultater og verdiskapning. Du ønsker gode lønnsbetingelser og velferdsordninger, men kanskje viktigst av alt; du vil ha et helt kobbel av særdeles hyggelige kollegaer.

Send søknad

Fyll inn skjemaet under om du ønsker å søke jobb hos oss. Om dette ikke fungerer kan du alternativt sende din søknad og CV (og eventuelt andre vedlegg) til jobb@iversenskogen.no innen søknadsfristen. Skriv «Åpen søknad» i emnefeltet. Alle søknader behandles strengt konfidensielt og fortløpende.

Søknadsfrist: tirsdag 31. desember 2019

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.

Spørsmål?

Har du noen spørsmål før du sender oss din søknad, vennligst ta kontakt med byråleder, Kjetil Hetlevik Johansen, på telefon +47 932 28 265.