Julekort 2015

fredag 18. desember 2015

I 2015 har vi lekt, grublet, produsert, flyttet, fått flere og nye kvm, reist flere km, gapskrattet, tenkt, investert og arbeidet digitalt og analogt, lekt mere og fått nye kolleger her i vår nye (jule)stue.

Tanker som er tenkt underveis i produksjonen av et julekort.

Som kjerringa sa på selveste jule­kvelden, like før hun hoppet over bekken etter pinne­kjøtt: «Dette har vært et sær­deles hyggelig år.»

Ikke mange dagene etter at Askepott igjen måtte nøye seg med bare tre nøtter også julen 2014, fikk vi på plass vår tredje prinsesse da Gunhild Andersson startet som prosjekt­leder hos oss 5. januar.

I vår bransje betyr februar glitter, stas, litt fjas og utdeling av sild av den gylne sorten. 6. februar ble 2014 oppsummert og satt pris på under Gullsild. Iversen Skogen-banden kunne dra (jule)lykkelige hjem med et utbytte på hele seks gull i de totalt 15 kategoriene. Priser vi setter umåtelig stor pris på, og som samtidig er en bekreftelse på at vi har en kundeportefølje full av åpne og utforskende virksomheter og mennesker.

julehilsen-2015-parallax-uten-ramme

Også i (jule)2015 har vi laget mange og særdeles ulike produksjoner for våre uunnværlige kunder. Som filmer, med blant annet nusselige og flittige bevere, med en naiv, narsissistisk og innpåsliten svenske og med en handy og handlekraftig gutt som vokste fra seks til 70 år på 59 sekunder.

Lille julaften og julaften fôrer over 400.000 nordmenn nissen ved å sette ut grøt. Det skal også noen av oss gjøre, men før den tid har vi også fôret lokaleteren med flere informative og stemningsskapende radiospotter.

Vært innom det meste av alfabetet

Vi har utarbeidet grafiske profiler for både lokale og ikke så lokale restauranter, for reiselivsgründere, for andre kunder i bransjer som starter på bokstaven r og for kunder som ikke starter på (jule)r i det hele tatt.

I løpet av 2015 har vi rett og slett vært innom det meste av alfabetet. Vi har fått og tatt utfordringer og muligheter til å bruke hele vårt (jule)spekter av kunnskap, kreativitet, erfaring og analoge og digitale skapertrang, fordelt på byråets ti hoder. Og hva gjelder vårt spekter og alfabet; i år feiret vi Sankthans ved å utvide både spekter og alfabetbruk da vi investerte og gikk inn på eiersiden i Bly Teksthus, som like etter flyttet inn i vårt kreative hus i Breidablikgata.

Men der ble de ikke lenge, for å si det mildt. Vel tre måneder etter at de flyttet inn, var det rett ut igjen. Sammen med oss andre. For 22 oktober, og dagene i forveien, ble det holdt en flyttesjau uten like da Iversen Skogen og (jule)Bly dro med seg safer, arkivskap, EDB-relatert utstyr og annet pikkpakk for å bosette seg i nyoppussede lokaler i Haraldsgata 159.

Tykke TEBY’N

Like sikkert som at nissen også i år går for rødt, produserte og publiserte vi også i år TEBY’N og Haukelimagasinet. Tilsammen fire tykke og innholdsrike magasiner, til inspirasjon, informasjon og til ren leserglede. Print- og digitalannonsene har tidvis veltet ut av våre lokaler og inn i aviser og magasiner her lokalt, men også i trykkede blekker andre steder i landet, som like nord for Os.

Ikke fullt så langt nord, men like nord i Haraldsgata, holder iDrift Web til. Våre eminente og dyktige samarbeidspartnere når det kommer til programmering og andre teknologiske løsninger. Honnør og flere hjertens (jule)takk sendes dem for godt utførte oppdrag.

Idet november gikk mot slutten, inviterte vi gamle og nye bekjentskaper til innflytningsfest i H159, hvor vi serverte god mat og eksklusive toner med Undergrunnen nede i kjelleren. En (jule)heidundrende fest, hvor gjestene også kunne forsyne seg med flasker som inneholdt ferske og eldre årganger med voksenbrus. Flasker med etiketter, noe vi i år også har designet for ølbryggerier og høytliggende konjakkproduserende kunder .

Hey! Ho! 2016, lets go!

Innholdsrikt og produktivt er betegnende og dekkende ord hva gjelder 2015 for Iversens Skogens del. Vil du ha litt (jule)underholdning og se mer av hva vi står bak i året som snart er omme, kan du se på noen av jobbene vi har levert.

Nå tar vi en velfortjent juleferie. Vi skal knaske pinnekjøtt og ribbesvor, slurpe julegløgg, hvile litt midt på dagen, dele ut gaver og klemmer til våre kjære, før vi neste morgen kanskje forsøker å sove litt lengre enn vanlig.

Vi skal sitte komfortabelt på spisebordstolen og ligge i horisontalen for å se koselige Disney-kavalkader, le høyt av hovmestere og med spenning følge Askepott og hennes nøtter. Men vi er alle utstyrt med katapulter. For idet nyttårsrakettene lander mellom bakker og berg ute ved havet, trykker vi på knappen og skyter fart. Hey! Ho! 2016, lets go!

Fra alle oss inne i Iversen Skogen-varmen, til alle dere der ute: Ha ei riktig god jul og et særdeles godt nytt år!

Vi kommuniseres!