Urbanhus | Nettsider

Urbanhus designer og bygger moderne funkisinspirerte hus og hytter. Selskapet har hovedkontor i Haugesund og er tilknyttet forhandlere over hele Norge. Urbanhus ønsket seg nye nettsider som fremhevet deres egenartede og moderne tilnærming til boligutbygging.

Slik løste vi oppgaven for Urbanhus

Skal du bygge deg nytt hus, ønsker du at det skal gjenspeile og bygges på dine egne ønsker og behov. Med funksjonalitet og materialer som tåler vind, vær og tiden. Et hus med et uttrykk og funksjoner som viser din identitet, personlighet og visjoner. Slik har vi også tenkt når vi har bygget nytt nettsted for Urbanhus.

Klikker du deg inn på nye urbanhus.no stiger du inn i det nye, minimalistisk, eksklusive og digitale hjemmet til en av Haugalandets mest moderne boligbyggere.

Her blir du kjent med og får følelsen av hvem Urbanhus er før du får gode muligheter til å fordype deg i deres mange ulike hus- og hyttetyper.

Urbanhus bygger moderne hjem, inspirert av skandinavisk design og klima – identitetsbærende kjennetegn som er gjenspeilet på nettsiden med nordisk stil.

SVG-animasjoner

Med profilfargene gull, svart og hvit møtes du av abstrakte former i form av animasjoner bygget på isometrisk grid. Dette for å skape perspektiv. Illustrasjonene er laget i vektorgrafikk med SVG for optimal skalering og rask lastetid. 

Tegneeffekten har vi implementert ved å bruke en teknikk som kombinerer CSS-animasjon og “stroke offset” med SVG paths. Ved gradvis å vise mer av en linje, oppnås tegneeffekten hvor linjene animeres.

Les mer om denne teknikkenDe abstrakte formene formidler ikke bare identiteten til Urbanhus. De er også triggere for nettstedets besøkende – et annerledes møte med form og rom for dem som er giret på å bygge og skape noe nytt.

Boligvelgeren består av en oversiktlig og enkel sortering av de mange ulike bolig- og hyttetypene Urbanhus kan bygge for deg eller som du kan ha som utgangspunkt når du skal realisere boligdrømmen din. Når man holder musepekeren over en modell i husvelgeren skifter stemningen i bildet fra dag til natt om man er i dagmodus, og fra natt til dag når man er i dagmodus. 

Nettsidene er utstyrt med en egen bloggseksjon hvor utbyggeren deler referanser, nyheter og inpirasjon. Hva gjelder inspirasjon finner du også et stort bildegalleri bestående av bilder både fra inn- og utsiden av boliger tegnet og bygget av Urbanhus.

Vi har tilrettelagt for nattmodus som ved aktivering gjør at nettsidens hvite og lyse områder går i sort mens all tekst blir hvit. Denne modusen er også til enhver tid aktivert og lagt til på bildene i boligvelgeren. Dette gjør at boligen du holder musepekeren over vises som om det er kveld.

Urbanhus.no er en WordPress-basert nettside, satt opp med det nye redigeringsverktøyet, populært kalt block editoren, Gutenberg.

Kjetil Sande Digital leder / designer Send e-post +47 908 48 599
Bjørn A. Maurseth Art director / designer Send e-post +47 907 91 663
Audun Egenberg AD / tekst­forfatter Send e-post +47 922 20 703