Salamander Bryggeri | Identitet og design

Midt i Sveio sentrum ligger Salamanderparken - et reservat for den freda storsalamanderen. Storsalamandere er spesialiserte vesener, og i salamanderdammene er alt lagt til rette for at den lille bestanden kan leve det gode liv i ro og mak, og på den måten sikre artsmangfoldet.

Salamander Bryggeri deler ikke bare fornavn og hjemkommune med Salamanderparken, men også livssituasjon. De er også små, spesialiserte vesener som utgjør en liten del av artsmangfoldet. De drømmer også om det gode liv, og akkurat som salamanderne, mener de bestemt at det våte element er av avgjørende betydning.

Smale og lokale produkter er nemlig ikke bortskjemte med gode hylleplasseringer i de store matvarekjedene. Heldigvis går det an å gjøre grep som likevel sikrer at produktene blir synlige. På etikettene til Salamander Bryggeri har vi latt salamanderen selv spille hovedrollen. Salamanderen kan plasseres på 8 ulike måter og vi har laget et hav med fargekombinasjoner som kunden kan velge i. Det er altså en malbasert etikett, men med alle muligheter for spesialtilpasninger når det blir behov for det.

Bildene viser logoskisser, etiketter, forkle, t-skjorte og logoen svidd på tre.

Kjetil Sande Digital leder / designer Send e-post +47 908 48 599
Steinar Iversen Designer / illustratør Send e-post +47 414 05 574