De Bergenske | Lokalkulator

Hotellkjeden De Bergenske tilbyr ikke bare hotellopphold, utsøkte kjøkken og diverse kulturelle arrangementer, de har også 30 flotte lokaler til utleie for mindre møter og intime samlinger, til store konferanser og selskaper, midt i hjerte av Bergen sentrum.

Ønske

De Bergenske fikk nytt nettsted i 2017 hvor de presenterer sine hoteller, arrangementer og hvor en kan booke hotellopphold.

Nå ønsket de at Iversen Skogen skulle designe og utvikle en løsning for en digital lokalvelger; en løsning hvor kundene kunne finne passende lokaler for sine arrangementer.

Løsning – Lokalkulator

Som et påheng til dagens nettsted kodet vi inn en lokalvelger, en lokalkulator, hvor alle lokalene presenteres. En filterfunksjon skal hjelpe brukeren med å finne frem til de lokalene som passer best for det arrangementet og gruppestørrelsen de ønsker.

Brukerne kan ikke bestille lokalet direkte, som ved et hotellrom, men en bookingforespørsel genererer en e-post til salgsteamet som da får en enklere oppgave med å skreddersy et tilbud mot det rette typen arrangementet, gruppestørrelse, dato og preferert lokale.

På denne måten får De Bergenske ikke bare sikret en bedre og mer effektiv kundebehandling, men de får også muligheten til å vise bredden i sitt utvalg av lokaler og mulighet for de forskjellige arrangementtypene.

Prøv lokalkulatoren!

Om De Bergenske

De Bergenske er en familie av hoteller – eid og drevet av en ekte Bergensfamilie. Deres viktigste oppgave er å ta vare på sine gjester og tilrettelegge for gode opplevelser i Bergen. De fem stjernehotellene som inngår i familien er Grand Hotell Terminus, Zander K, Bergen Børs, Augustin og Villa Terminus. I tillegg tilbyr også De Bergenske flotte konferanse- og selskapslokaler på Kalfaret Bryggehus, USF Verftet og Grand Konferanse- og selskapssal.

Maria Worre Digi. strategisk rådgiver Send e-post +47 417 68 218
Kjetil Sande Digital leder / designer Send e-post +47 908 48 599
Audun Egenberg AD / tekst­forfatter Send e-post +47 922 20 703