Lexus Bergen | Nettsider

Lexus Bergen holder til på Minde og er Hordalands eneste autoriserte Lexus-forhandler. Lexus Bergen er én av totalt ti Lexus-forhandlere i Norge og hele utvalget av Lexus-modeller består av luksuriøse hybrider.

Utfordring:

Lexus Bergen ønsket seg nytt og eget nettsted, adskilt fra Lexus Norge. Hovedsakelig for å kunne promotere lokalbaserte kampanjer, men også for å ha en egen plattform hvor forhandleren ville presentere egne priser og ansatte. Ved å ta dette grepet skulle kundene få et mer personlig forhold til Lexus i Hordaland.

Løsning:

Lexus-bergen.no ble mer et helhetlig nettsted enn bare en ren kampanjeside. Nettstedet gjør nå at Lexus Bergen får presentert sine biler, med lokale og korrekte priser, og ansiktene på dem som møter kundene ansikt til ansikt.

Forsiden har bredt fokus på Lexus som brand og på å fremme Lexus Bergen sine lokale og til enhver tid pågående kampanjer. Med egen url kan Lexus Bergen nå sende folket i Hordaland direkte til sine kampanjer, hovedsakelig rettet mot nettopp hordalendinger.

Nettstedet er stilrent og elegant, og harmoniserer godt med det allerede eksisterende nettstedet til Lexus Norge. Fra Japan har vi hentet tradisjoner som minimalisme og de samuraismidige overganger når du klikker deg fra én side til en annen.

Fonten Nobel brukes i ett snitt og med et begrenset antall størrelser. Fontbruken, kombinert med mye luft, såkalt white space, i designet, vil nettstedet kunne oppleves som eksklusivt og behagelig å navigere rundt i.


Besøk nettsted

 

Kjetil Sande Digital leder / designer Send e-post +47 908 48 599
Maria Worre Digi. strategisk rådgiver Send e-post +47 417 68 218
Harald Martel Bersaas Innhold. / tekst­forfatter Send e-post +47 952 04 414