Ifocus Optikk | Kampanje

Hva får folk som skal kjøpe briller og som bor i utkanten av regionen til å kjøre til Haugesund sentrum? Kvalitetsbriller og en prisrabatt tilsvarende avstanden de bor fra brillebutikken.

Med oppstart i 2015, er Ifocus Optikk et av de yngste tilskuddene av optikere i Haugesund sentrum. Med sin til nå forholdsvis korte levetid er det mange i vårt distrikt som fortsatt ikke kjenner til butikken. For å trekke kunder også fra byens utkant og ellers på Haugalandet, laget vi en kampanje hvor optikeren gir rabatt på kjøp av solbriller og briller, en rabatt som øker i prosent jo lengre kunden har bostedsadresse unna optikerens butikklokaler i Haugesund.

Ifocus Optikk kjøregodtgjørelse

«Jo lenger du har dratt, jo større rabatt»

Kampanjen Eyes on the Road består av nettsiden eotr.nohvor du taster inn ditt postnummer før du så får oppgitt hvor mye du får i kjøregodtgjørelse/rabatt på ditt brillekjøp hos Ifokus Optikk.

For utregningen av hvor stor rabatt de forskjellige kundene får ut i fra hvor de bor, brukte vi Bring sin postnummer-API og la på egendefinerte rabattsoner. Infoteksten på nettsidekalkulatoren er også tilpasset hver av de ulike rabattsonene.

Til kundens og vår store begeistring har kampanjen vært svært vellykket. Daglig leder hos Ifocus Optikk kan rapportere om 31 prosent økning i butikkens omsetningen under kampanjeperioden. Mange av optikerens nye kunder tilhører også kampanjens målgruppe, med bostedsadresse i regionens ytterkant

Kampanjefilmen, hvor vi foran kameraet fikk låne hardtslående trommis og coolness-utstrålende Ørjan Haaland, er produsert av dyktige Kristoffer Vincent Hansen.

 

Audun Egenberg AD / tekst­forfatter Send e-post +47 922 20 703
Gunhild Andersson Prosjektleder / rådgiver Send e-post +47 959 65 835
Stian Iversen Kreativ leder / kreatør Send e-post +47 932 10 003
Linn Sofie Hagen Olsen Kreatør / designer Send e-post +47 482 33 578
Håvard A. Strønstad Digital rådgiver Send e-post +47 928 89 302