AOF Haugaland | Kampanje

I disse dager ruller, bokstavelig talt, studiekompetanse-kampanjen til AOF Haugaland over både digitale skjermer og asfalterte veier i vårt distrikt. Flere av Iversen Skogens karismatiske karakterer har dessuten bidratt i denne lettbeinte karakterforbedringskampanjen, både foran og bak kamera.

AOF Haugaland er en spennende kunde som vi i disse dager jobber tett sammen med, både hva gjelder deres profil, nettsted og kampanjer.

Det seneste AOF-arbeidet til å finne veien ut fra kontoret vårt er en kampanje basert på det som står i veien for studieplanene til mange unge: Mangel på generell studiekompetanse eller for lave karakterer. 

AOF Haugaland forbedrer irriterende karakterer

Spesielt sistnevnte hinder var noe vi ønsket å ta tak i og belyse. Dette gjorde vi på en ufarlig, humoristisk og bokstavelig måte, i den grad tall kan være bokstavelige.

Arbeidet vårt resulterte i sju ulike filmer og to radiospotter. Alle viser hvordan plagsomme, brysomme, irriterende og slitsomme karakterer kan være til hinder for veien videre.

Kampanjen er tatt ut i flere kanaler. Filmene kan du se både på Facebook, Instagram, Snapchat og YouTube. I tillegg til annonser både i lokalaviser og på bussrumper, er det også publisert displayannonser. Radiospottene hører du på radioen om du lytter til Radio 102. 

Landingssiden aofstudiestart.no er utviklet av Iversen Skogens nylig ansatte og kompetente danske, Henrik.

Alle filmene og radiospottene i kampanjen, som du kan se og høre under, er produsert av de kløktige og dyktige karakterene i Vestbris.

Stor high five til Ina Skiftestad og Mathias Høyland fra Haugesund barne- og ungdomsteater og 1. klasse Musikk, dans og drama ved Skeisvang videregående for stor fleksibilitet, god innlevelse og karakteristisk skuespill under opptak av film og radio.

PS! «Irriterende karakterer + Fagfolk» ble tildelt gull i kategorien «Kampanje» under reklame- og designkonkurransen Gullsild 6. april i år. Det samme ble «Irriterende karakterer» i kategorien «Digital kommunikasjon».  

 

Maria Worre Digi. strategisk rådgiver Send e-post +47 417 68 218
Bjørn A. Maurseth Art director / designer Send e-post +47 907 91 663
Harald Martel Bersaas Innhold. / tekst­forfatter Send e-post +47 952 04 414