Indesign | Nettsider

Hos Indesign finner du regionens største utvalg av de mest aktuelle og klassiske designmøblene på markedet. Vi i Iversen Skogen har designet og utviklet nytt nettsted for den kvalitetsrike interiørbutikken på Raglamyr.

Nye in-design.no er bygget opp på en litt annerledes måte enn mange nettsteder for tilsvarende interiørvirksomheter. Nettstedet er en single page application hvor du sømløst vandrer mellom interiørbutikkens mange produktkategorier. Under hver produktgruppe finner du også kobling til Indesigns mange leverandører i nettopp den interiørkategorien.

Er du for eksempel på jakt etter ny sofa, vil du i sofa-kategorien kunne bla og se mange forskjellige sofavarianter samt få en oversikt over alle leverandørene som leverer sofaer til Indesign. Neste produkt blir også automatisk loadet når man kommer ned til bunnen av siden.

Eksklusive – også på nett

Indesign er eksklusiv eneforhandler av fine møbler av god kvalitet. For å opprettholde en eksklusiv og klassisk stil også på nettstedet, er det benyttet seriff-fonter og svart bakgrunn for å fremheve de mange og gode bildene.

De ansatte hos interiørburikken har en god del befaringer både i private hjem og hos bedrifter for å utføre innredningshjelp. For at kunder hos Indesign skal kunne bestille deres innredningsekspertise på en enkel måte, finner du nå et skjema på det nye nettstedet hvor du kan plotte inn hvilke dager og tidspunkt som passer best, hva du trenger hjelp til og om du ønsker hjemmebesøk eller å møte de ansatte i deres flotte butikk på Raglamyr.

I funksjonaliteten til in-design.no ligger også mye av designet. Indesigns nye nettsted er et vindu ut mot den store interiørverdenen – et samlingspunkt for alle av Haugalandets mange interiørbeviste.

Sjekk ut Indesigns instagramkonto for nyheter og inspirasjon

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter fra Indesign og få et innblikk i deres arbeidshverdag, kan du på in-design.no melde deg på som mottaker av deres nyhetsbrev.

Stian Iversen Kreativ leder / kreatør Send e-post +47 932 10 003
Harald Martel Bersaas Innhold. / tekst­forfatter Send e-post +47 952 04 414
Maria Worre Digi. strategisk rådgiver Send e-post +47 417 68 218