HAUBO | Nettsider og redesign

Haubo

HAUBO forvalter over 4500 boliger på Haugalandet, fordelt på 140 borettslag og sameier. Dette har de gjort siden 1946, og 2018 var året der HAUBO skulle fornyes. Etter gode og grundige (sam)arbeidsprosesser, har Iversen Skogen nå omkledd HAUBO i ny visuell drakt og designet deres nye nettsted.

haubo av iversen skogen

Utfordring:

HAUBO kom til oss med et ønske om fornyelse. Ikke bare i hvordan de kommuniserte på, men også hva gjelder deres identitet. Det satte i gang en rekke delprosjekter, som profiljustering, nettside- og kommunikasjonsstrategi. Og det hele skulle lanseres i Scandic Maritim Hall foran nærmere 200 styremedlemmer i borettslag og sameier som HAUBO er forretningsfører for – 4 uker etter oppstart.

Løsning:

Tiden var knapp fra oppstart til ny identitet og nye nettsider skulle lanseres, så teamet vårt ble delt opp mellom identitet og nettsider.

Vi ga logoen et mer moderne uttrykk både med nye fargenyanser og fonter, samtidig som vi beholdt det gjenkjennelige. Vi beholdt rødfargen, men tilførte flere rødnyanser for mer spill i uttrykket. Formatet på logoen ble endret fra stående til liggende. En rekke profilartikler ble designet og over 5000 profilartikler produsert og levert av lokale leverandører i rekordfart.

Det var mye informasjon som skulle inn på de nye nettsidene. Derfor ble det satt i gang et grundig forprosjekt der nettsidens struktur var hovedfokus. Nettsiden er delt inn i 3 hovedkategorier: For privatpersoner, for styremedlemmer og for utbyggere – de tre hovedgreinene HAUBO jobber med til daglig. Her kan besøkende lett navigere seg rundt på de rene, organiske og innbydende sidene uten å bli eksponert for informasjon som ikke er relevant for dem.

Haubo.no

Ingrid Bertelsen Prosjektleder Send e-post +47 930 98 207
Kjetil Sande Digital leder / designer Send e-post +47 908 48 599
Linn Sofie Hagen Olsen Kreatør / designer Send e-post +47 482 33 578
Ernst Utvik Utvikler Send e-post +47 ‭980 74 561‬
Marte Johansen Digital produsent Send e-post +47 991 68 930