Hagland Finans | Nettsider

Hagland Finans er en del av Hagland-konsernet, og har kun blitt presentert som en underside på hagland.com – frem til nå. Denne uken ble nemlig haglandfinans.no lansert.

Utfordring:

Hagland Finans ønsket seg egne nettsider, som skilte seg ut både fra Haglands overordnede nettside, samt andre nettsted i samme bransje.

– Med en stadig sterkere konkurranse blant regnskapsbyråene så vi at det kunne være en fordel for oss å få synliggjort Hagland Finans og markedsført de tjenestene vi tilbyr på en god måte, sier Monica Bårdsen, forretningsutvikler og rådgiver i Hagland Finans.

Løsning:

Målet var å stå i stil med Haglands veletablerte profil, men gi den et modernisert uttrykk, som tok høyde for det digitale og automatiserte skiftet en nå ser i finansbransjen. Finans kan være et «tungt» tema, men nettsiden kunne gjøres mer sprek og kreativ i stilen.

Et av grepene vi gjorde var å myke opp forsiden med annerledes innganger og litt mer gøyale ikoner enn man kanskje forventer seg i denne bransjen.

Vi laget en enkel kalender med oversikt over alle frister, samt en oversikt over Hagland Finans’ egne arrangementer.

Alle sider skulle inneholde en god mengde tekst for å rangere høyt ved organiske søk. For å gjøre leseropplevelsen bra, ble det tilført mye luft (white space) og gode foto.

– Vi er veldig fornøyde med resultatet. Nettstedet er moderne, har mye innhold og det er enkelt å navigere rundt og finne frem. Det at de er dynamiske er selve prikken over i’en. For oss er dette viktig da vi har behov for en «levende» side for jevnlig deling av relevant informasjon. En utrolig god følelse å få lansert et nettsted som vi er så stolte over, sier Bårdsen.

 

Hagland-finans.no