!SOLID | Kampanje

Like sikkert som at desember byr på haugalandsk ruskevær, kommer også julebord og -selskaper på rekke og rad, noe som igjen betyr at vi trekker i finstasen. For at gutta i år skulle velge festivitasens smekre uniform fra Solid, har vi i Iversen Skogen laget kampanjen «Guttas jul» for den urbane og nasjonale kleskjeden.

Guttas jul for Solid

 

Med leken og lekker stemning blant gutta boys, består «Gutta jul» av en feel good reklamefilm og en fristende nett­side for Solid. Kampanjen har sirkulert i sosiale medier og på skjermene til dem som bor i nærheten av landets 9 Solid-butikker – i Tromsø, Bodø, Mo i Rana, Steinkjer, Trondheim, Kongsberg, Stavanger, Åkrehamn og Haugesund, samt store deler av Danmark.

Korte versjoner av filmen har også figurert som reklame­snutter på Instagram og Snapchat, og som display­annonser hos nasjonale og lokale aviser.

Solide plagg til gutta som liker myke pakker

I filmen ser vi seks glade, julete og akrobatiske unge herrer i staselige Solid-antrekk utfolde seg på sitt julebord. På kampanjens nett­side får du i etterkant av filmen presentert hva de 6 jule­bord­deltakerne hadde på deg av Solid-plagg med de tilhørende fine prisene

På nettsiden kan man også finne strålende og myke jule­gave­tips til dem som er på utkikk etter den perfekte julegaven til han, hendig kategorisert både etter type plagg og pris.

Vi takker film­produsent Kristoffer Vincent Hansen for strålende håndverk, filmens skuespillere for livlig inn­levelse og til­stede­værelse, iDrift Web for utvikling av nettside og ikke minst Solid for spennende oppdrag og godt samarbeid.

Kledelig jul, gutter. Og jenter!

 

Audun Egenberg AD / tekst­forfatter Send e-post +47 922 20 703
Håvard A. Strønstad Digital rådgiver Send e-post +47 928 89 302
Stian Iversen Kreativ leder / kreatør Send e-post +47 932 10 003
Anne Lillebø Gjerstad Designer (permisjon) Send e-post +47 907 43 578
Kjetil Sande Digital leder / designer Send e-post +47 908 48 599