Grafisk mat(eriel)

Matkanalen

Matkanalen dukket opp på TV-skjermen i desember 2015 og viser egne og inn­kjøpte serier og programmer for å inspirere alle mat­interesserte i vårt lang­strakte land. Kanalen er reklame­finansiert og sendes på TV, hver dag og natt, hele uken. Iversen Skogen bistår med grafiske utforminger.

Matkanalen har vært en suksess fra første gang den ble servert på skjermen 1. desember 2015. Øivind Lindøe, sjefs­kokken bak den riks­dekkende TV-kanalen, kommer fra Haugesund. Men det visste du.

Og du vet kanskje også at han bruker mange lokale ingredienser i sine produksjoner, i form av foto­grafer, video­foto­grafer, reklame­film-makere, ut­viklere og ikke minst foran kamera­linsene i roller som program­ledere.

Vi i Iversen Skogen har tatt del i til­beredelses­fasen for mange av de grafiske uttrykkene som blir og har blitt brukt siden kanalen ble av­duket og lansert i for­fjor­årets jule­måned. Under kan du tygge på noen smake­biter av hva vi har kokke­lert på våre kjøkken­benker sammen med Lindøe og co. Bon appétit.

Iversen Skogen - Linn Sofie Hagen Olsen
Linn Sofie Hagen Olsen Kreatør / designer Send e-post +47 482 33 578
Iversen Skogen - Audun Egenberg
Audun Egenberg AD / tekst­forfatter Send e-post +47 922 20 703
Iversen Skogen - Gunhild Andersson
Gunhild Andersson Prosjektleder / rådgiver Send e-post +47 959 65 835