Film for Smedasundet 1

Odd Hansen

Naturen, sjøen og byen appellerer til alle som vil bosette seg i sentrumskjernen av Haugesund. Dette er også attributter vi tok i bruk da vi laget reklamefilm for Odd Hansens eksklusive boligprosjekt Smedasundet 1.

I reklamefilmen for Smedasundet 1 har vi laget en fiktiv sammensetning av potensielle kjøpere som sammen nyter Haugesund og det gode naboskapet under en hagefest. Siden prosjektet kun er i oppstartfasen måtte vi bruke andre lokasjoner, og drar derfor inn attributter som naturen, sjøen og byen som appellerer til alle bosatt i sentrumskjernen av Haugesund.

Smedasundet 1 er et boligprosjekt bestående av 150 leiligheter fordelt på sju byggetrinn. Haugesund ligger i en maritim region, og med en beliggenhet like ved sjøen har hver av de sju byggetrinnene fått navn etter seilene på seilskuter. Med Smedasundet 1 skal utbygger Odd Hansen bort fra generell prosjektmarkedsføring og gi interessentene assosiasjoner til eksklusivitet og attraktivitet, og informere om boligprospektet på en utradisjonell og innbydende måte.

Les også: Iversen Skogen vant gull for boligprospekt

Les også: Boligprospekt for Smedasundet 1 / Odd Hansen

Lydsporet ble også et viktig virkemiddel i filmen, og det ble castet skuespillere fra alle potensielle kjøpermålgrupper for å nå bredt ut til publikum.

En stor takk rettes til Helge Toft for at vi fikk bruke hans fantastiske låt «Haugesund sove», til Vestbris for filmproduksjon type megakvalitet og til de mange lokale menneskene som på sporty vis stilte opp som skuespillere i filmen. 

Iversen Skogen - Gunhild Andersson
Gunhild Andersson Prosjektleder / rådgiver Send e-post +47 959 65 835