Eiendomsmegler A | Identitet

I vår satte vi i gang det spennende arbeidet med å oppgradere identiteten til Eiendomsmegler A – et godt samarbeid som nå er i mål.

Eiendomsmegler A er eid av Haugesund Sparebank, Skudenes & Aakra Sparebank og Etne Sparebank. Meglerhuset har base i Haugesund og dekker hele distriktet, fra Skudeneshavn i sør til Bømlo i nord, og fra Utsira i vest til Haukeli i øst.

Som den eneste eiendomsmegleren i regionen gir Eiendomsmegler A alle sine kunder profesjonelle foto, luftfoto og video som viser fram boligene fra deres beste sider. I tillegg har meglervirksomheten også regionens største boligavis. Avisen distribueres annen hver uke, hvor boligselgere får ubegrenset annonsering i hele salgsperioden.

Etter godt og tett samarbeid med Eiendomsmegler A har vi nå produsert meglerhusets nye identitet, med ny logo, nye farger, fonter og brosjyrer. Vi har satt opp nye maler med nytt design for prospekter og boligavisen samt designet profilartikler som blant annet tote bags, kaffekopper og nøkkelbånd for ID-kort. Vi har også utført idé- og tekstarbeid i form av nye slagord, salgspunkter m.m. 

Iversen Skogen er stolt samarbeidspartner til Eiendomsmegler A. Vi takker for tilliten og givende samarbeid, og ønsker meglerhuset lykke til i den selgende fortsettelsen.

Anne Lillebø Gjerstad Designer (permisjon) Send e-post +47 907 43 578
Gunhild Andersson Prosjektleder / rådgiver Send e-post +47 959 65 835
Audun Egenberg AD / tekst­forfatter Send e-post +47 922 20 703