Iversen + Skogen = Iversen Skogen

tirsdag 3. juni 2014

Kjære venner, kunder og leveran­dører. Noen av dere vet det alle­rede. For dere andre har vi en, i hvert fall for oss, stor nyhet: To av Hauga­landets ledende reklame­miljøer blir ett!

I flere år har Steinar Iversen Reklame­byrå og Skogen Reklame­byrå kjempet vennskaplig om de samme kundene, de samme oppdragene og de samme flinke folka. Nå er kampen over. To gode byråer gjør det de kan for å bli best. Sammen. Det nye byrået får navnet Iversen Skogen Reklame­­byrå AS. Det er to like og samtidig ulike miljøer som nå slår seg sammen. Steinar Iversen er nok kjent for de fleste på Hauga­landet. Byrået feiret 40 års jubileum i fjor, og har en rekke lokale og nasjonale kunder på kunde­lista. Skogen Reklame­byrå er nykommeren som ble etablert i 2008, og har på kort tid gjort seg bemerket som en vital og nytenkende utfordrer.

iversen_skogen_003

Offensiv satsning

Selv mener vi at dette er den største satsningen på reklame og kommunikasjon vår region har sett. Istedenfor å bygge opp to konkurrerende miljøer, slår vi sammen de ressursene vi har for bli så bra det er mulig å bli. Vi har allerede sam­arbeidet på flere prosjekter, og erfaringen derfra er at vi rett og slett gjør hverandre bedre. Tidligere i år gikk vi begge inn på eier­siden i det ferske web­utviklings­byrået iDrift Web AS. Da skaffet vi oss et godt sam­arbeid og god kontroll på det vi gjør av tekniske leveranser. Med denne sammen­slåingen øker vi også kompe­tansen på alt fra tradisjonell design og reklame til utvikling av web og mobil. To hoder tenker bedre enn ett, og dette to­hodete reklametrollet har mål for seg å tenke de aller klokeste tankene.

Forandring til det bedre

For de fleste av dere får fusjonen for­håpentlig­vis bare opp­sider. Dere vil forholde dere til de samme folkene som dere kjenner fra før, dere vil få til­gang på flere kloke hoder, vi blir et smartere byrå som jobber mer effektivt. Vi skal ta det beste ut fra begge byråene, sette dette i system og skape en enda bedre sam­arbeids­partner for deg. Vi gjør nemlig dette for å bli bedre. For noen av dere vil det være noen små forandringer. For halv­parten blir det å forholde seg til nye konto­nummer og et nytt organisasjons­nummer. Vår administrasjon vil på sikt endre seg. Mulig det blir ny adresse for noen å besøke oss på? Dette vil vi selvfølgelig lose dere gjennom slik at vi sammen finner en ordning som absolutt alle kan være fornøyd med, og at denne sammen­slåingen går så enkelt som mulig for dere som er med oss. Har du noen spørsmål så nøl ikke med å ta kontakt. Dette skal bli bra for oss. Dette skal bli bra for dere.