Iversen Skogen har flyttet

torsdag 22. oktober 2015

Våre dager i Breidablik­gata er talte. 2.365 endte vi på, for å være ganske nøyaktig.

For å være enda mer nøyaktig er det kun Steinar Iversen-delen av Iversen Skogen Reklame­byrå som har holdt til i Breidablik­gata i 2.365 dager. Skogen-gjengen har ikke fullt så mange, men de har klokket desto flere dager i lokalene vi nå flytter inn i. På en måte.

Våre nye lokaler i Haralds­gata 159 er nemlig Skogens gamle, bare betydelig renoverte og utvidet. Så selv om du har besøkt oss i Haralds­gata før, anbefaler vi å ta turen innom igjen. Det har blitt ganske fint, om vi skal si det selv.

Gullsild-vinnende kontorlandskap

Som du kanskje har skjønt smiler vi fra øre til øre om dagen, men ikke alle delte gleden vår da de hørte om flyttingen. Bare se videoen under.

De nye lokalene falt i smak hos alle ansatte fra første museklikk. Å innrede vårt nye kontorlandskap var et arbeid som både var svært hyggelig og utfordrende, og våre kunder som husker lokalene fra Skogen-tiden vil nok bli meget overrasket over hvordan det nå utfolder seg.

Vår nye lekegrind skal være både funksjonelt, trivelig, innholdsrikt, morsomt, lunt og mye mer. Det er tross alt her vi er mesteparten av tiden vår. Det endelige resultatet var så bra at vi bestemte oss for å nominere det i kategorien omgivelsesdesign under Gullsild 2015. Det holdt til gull.