Hete nyheter fra Iversen Skogen

fredag 22. februar 2019

Hai! I dette nyhetsbrevet skal du få lese at det snart kommer et nytt menneske til verden, at vi i mai får en ny medarbeider, om vår involvering i sommerjobb-konseptet Sildikon Valley og at vi har foretatt en modernisering av et velkjent maritimt og lokalt magasin kalt Knut’n. Vi har også vært på inspirerende konferanse i Bergen om fremtidens markedsføring. Brevet avsluttes med nytt, lått og løye fra markedsføringens verden. 

Nytt byråmedlem

Nyansatt i Iversen Skogen - Espen Dybevik

I mai flagger vi både den 17. og 2. For på månedens andre dag utvides nemlig Iversen Skogen med ytterligere en medarbeider. – Jeg har vært interessert i teknologi og data siden jeg var liten. Koding var en hobby som jeg nå lever av, forteller Espen Dybevik. Les mer om Espen og hvordan han kommer til å berike våre kunder. 

Sildikon Valley

Sildikon Valley - sommerjobbkonsept

Haugaland Vekst og Haugesundregionen ba oss om hjelp med et unikt sommerjobb-prosjekt, der studenter blir invitert med på å løse utfordringer som store bedrifter på Haugalandet står overfor. Vi ga dem Sildikon Valley.

Anne – med foreldrepermisjon i spannet

Anne sjokoladelangpanne tar permisjon

Vår prisbelønnede og meget prisverdige designer, Anne Lillebø Gjerstad, går nå ut i barsel- og foreldrepermisjon. Grunnen til det er at hun venter barn.

Knut’n

Knut'n - magasin for Knutsen OAS Shipping

Knutsen OAS Shipping har i 20 år utgitt magasinet Knut’n. En publikasjon hvor det stolte Haugesund-rederiet har delt store og små nyheter og historier fra sin tilstedeværelse på verdens hav og hjørner. Vi fikk i oppgave å modernisere og gi magasinet et løft.

Hvem takler fremtidens markedsføring best?

Airbnbtull med logo

I februar dro vi til Bergen og den splitter nye konferansen Mrkt Remix for å få inspirasjon, lærdom og ny innsikt fra nasjonale og internasjonale markedsførere og ledere. Se bilder og les en kjapp oppsummering fra hva vi fikk oppleve.

Teknologi

Nett

Tekst

Film

Ha ha ha