Hans navn er Dybevik, Espen Dybevik

torsdag 7. februar 2019

Fra og med 2. mai vil 16 prosent av de ansatte i Iversen Skogen ha et navn som inneholder «vik». Hva akkurat dét vil føre til er svært uvisst, men at webutvikler og Vik-utvider Espen Dybevik er på plass hos oss fra denne datoen er imidlertid klinkende klart.

Espen Dybevik – webutvikler i Iversen Skogen fra og med 2. mai.

 

De siste fem årene har Espen kodet og arbeidet hos Appex. Snarlig er han altså klar for å komponere webløsninger for Iversen Skogens kunder. Vi gleder oss stort til å dra nytte av hans solide kompetanse og til at Espen blir en del av vårt orkester midt i Haugesund sentrum.

ASL?

26 år gammel gutt fra Haugesund.

Hva blir dine arbeidsoppgaver hos Iversen Skogen? 

Som webutvikler i Iversen Skogen skal jeg lage funksjonelle og bra webløsninger og realisere kundens ideer til ferdig løsning. Gleder meg til å samarbeide med de flinke folka midt i byn.

Hva var det som gjorde at du bestemte deg for å bli utvikler?

Jeg har vært interessert i teknologi og data siden jeg var liten. Jeg liker å bygge, løse problemer og lære meg nye ting. Gjennom koding får jeg utfordre meg på alt dette. Koding var en hobby som jeg nå lever av, det er utrolig kjekt.

Hva er det mest motiverende med å programmere?

Koding gir mulighet til å gjøre det meste, ingenting er umulig. I dag har nesten alle en datamaskin eller telefon, dét å kunne lage løsninger for disse plattformene motiverer meg.

Hva gjør du når du ikke koder?

Jeg liker å lage mat, reise og utforske fjelltopper, gjerne i Sveio-området, sammen med min samboer, Line. Med oss på tur har vi vår Malamute på drøye 30 kilo.

Espen Dybevik ler av…?

Jeg har lett for å le av det meste. Glad i tørre vitser og har stor sans for ironi. 🤣

Beskriv deg selv med fire ord.

Motivert og matglad datamann.