Gullsild 2017

torsdag 12. april 2018

Årets Gullsild-utdeling ble avholdt på Festiviteten lørdag 7. april. Spente reklamefolk fra Iversen Skogen ble til slutt tildelt totalt 4 priser.

For en fantastisk kveld det ble – vi gratulerer de av våre gode kunder som gikk helt til topps! Under kan du se våre vinnerjobber i sine respektive kategorier.
Grafisk design / åpen klasse:

Takk til våre lokale samarbeidspartnere Ørjan og Espen i HBO / Haugesund Bok & Offset AS på dette prosjektet. De takker alltid ja til en utfordring og leverer gode, miljøvennlige, og kortreiste trykksaker i den beste kvaliteten. Trykkeri og byrå har samarbeidet med å lage risset til boksene, og alt materiell er produsert i Rogaland. Det synes vi er kult. 200 interessenter møtte på boligprosjektets første salgsmøte og 17 av leilighetene ble solgt allerede det første døgnet. Prospektet ble også tildelt Gull i kategorien Grafisk design, print under fjorårets Sterk Reklame-konkurranse.

Kampanje:

Eyes on the road – laget for Ifocus Optikk 

Veldig stas med ny gullsild til Ifocus Optikk, også. Ifocus Optikk åpnet sin butikk i Helsehuset i Haugesund Sentrum høsten 2015. Siden da har vi laget flere brandingkampanjer og i fjor laget vi konseptet Eyes on the road, hvor vi gir kundene «kjøregodtgjørelse» etter hvor langt de må kjøre for å komme til butikken.
Annonse print:

Båndtvang i Vangen – laget for Braak 

Vi digger festivaler, og ble selvsagt veldig glade når vi fikk bistå med identiteten og markedsføringen for den nye festivalen i Vangen. Tusen takk for oppdraget – vi gleder oss til årets festival!
Radio / audio:

Ingen deal, bare god bil – laget for Toyota Haugesund

Toytota Haugesund er også en av våre største kunder hvor vi har mange spennende og givende prosjekter i loopen gjennom hele året. «Ingen deal, bare god bil» forklarer hvordan Toyota Haugesund alltid leverer på kvalitet, og ikke trenger unødvendige deals for å holde kundene fornøyde.
Gullsild er Haugesund­regionens svar på den nasjonale konkurransen Gull­fisken. Her kårer en nasjonal, ekstern jury regionens beste bidrag innen markeds­føring og visuell kommunikasjon i 15 kategorier. Takk til kunder, bransjekollegaer, Markedsforeningen på Haugalandet og alle gjester for en flott og begivenhetsrik kveld.