Fra alle oss til alle dere

mandag 22. desember 2014

Å tilbringe den første høytiden under samme tak er en milepæl i de fleste partnerskap, og i skrivende stund forbereder vi i Steinar Iversen og Skogen Reklamebyrå vår første jul som Iversen Skogen Reklamebyrå. En ordentlig milepæl, men det er bare begynnelsen.

Et kort julekort om et langt og innholdsrikt 2014.

Selv om 2014 var året vi fant sammen, var det 2015 vi hadde i tankene. Og 2016. Og 2017. Og så videre. Sammen står vi nemlig mye bedre rustet til å møte utfordringene som kreves av et moderne reklame­byrå, og vi håper dere vil fortsette å vokse sammen med oss i årene som kommer.

julehilsen-2014-ny

Ingen vet hva fremtiden bringer, men mange har sagt mye om hvordan 2015 vil se ut. Vi tror at ordspråket «lykken står den kjekke bi» har mye for seg, og vi tolker det på tre måter:

1: Kjekk, som i snill og grei. Da har ingen av våre samarbeids­partnere noe å frykte på lykke­fronten. Du skal lete lenge etter en kjekkere gjeng!

2: Kjekk, som i flott/pen. Her er vi inne på vår ekspertise – å gi bedrifter en flott og attraktiv profil. Det er, uansett hvordan du vrir og vender på det, svært viktig for å lykkes.

3: Den originale betydningen: at suksess kommer til den eller de som tar sjanser og våger noe. Et av de største privilegiene med å jobbe i reklame­bransjen er at vi ofte blir involvert i de friskeste satsings­områdene til våre samarbeids­partnere. Vi ser hvor mye kreativitet og pågangsmot som bor i folk, og det har inspirert oss til å satse enda hardere selv. Så mens vi takker for det gamle, vil vi gjerne benytte anledningen til å takke for alt det nye dere introduserer oss for. Uten dere hadde ikke vi vært oss.

Livets og byråets sirkel

Det er nemlig med inspirasjon, pågangsmot og kreativitet som med det meste annet. Det går i sirkler ettersom vi påvirker hverandre. Derfor velger vi å gi en gave til Kirkens Bymisjon, i stedet for vanlige firmagaver. Kirkens Bymisjon gjør en kjempejobb for de i vårt nærmiljø som har havnet på kant med Fru Fortuna, og de jobber ustanselig for å vise folk at lykken faktisk kan snu. Vi håper vårt lille bidrag kan være til hjelp i dette arbeidet, og vi vet det er i de beste hender.

Jul og nyttår kobles ofte sammen, trolig fordi de er naboer på kalenderen. Men der julen først og fremst handler om å roe ned, handler det nye året om å gire opp. Vi er klare for begge deler – litt velfortjent julestemning først, før spenningen ved å stå overfor et helt nytt år for alvor fester grepet.

Så fra alle oss til alle dere – ha en riktig god jul, og et spennende nytt år.