Få mer innflytelse med Influencer Marketing

fredag 3. november 2017

Fredag 24. november inviterer Iversen Skogen deg på gratis lunsjseminar, bestående av et spennende foredrag om Influencer Marketing samt noe godt å bite i.  

Tore Nesheim Influencer Marketing 2017

Denne formiddagen får vi besøk av haugesunder Tore Nesheim fra AdLINK Media. Tore er digitalmarkedsfører og har arbeidet i det Bergen-lokaliserte kommunikasjonsbyrået i over 13 år. Med AdLINK Medias verktøy Human brands i baklomma, brenner han for å hver dag bistå byråets kunder til å innfri sine mål i det digitale landskapet.

Samarbeider med Northug, Damli og Skappel

AdLINK Media endret for 6 år siden kurs og gjorde Influencer Marketing til sin kjernevirksomhet. Kort fortalt bidrar Influencer Marketing til at din merkevare (og dine produkter/tjenester) får økt oppmerksomhet og kjennskap, ved hjelp av innhold som produseres og deles av influenceren selv i sine kanaler hvor de har stor påvirkningskraft.

AdLINK Media samarbeider i dag med influencere som blant annet Petter Northug, Tone Damli, Maria Skappel og Vanessa Rudgjord. 

Tore er stolt over å ha bidratt til å profesjonalisere Influencer Marketing-bransjen ved å sikre at både lesere, influencere og annonsører blir bedre ivaretatt på hele reisen. Foruten sitt foredrag «5 suksesskriterier for å lykkes med Influencer Marketing i 2017», vil han også dele og gå gjennom et par caser fra AdLINK Media.

I tillegg til nyttig og innflytelsesrik kunnskap, får du selvsagt også servert en forfriskende lunsj. Lunsjseminaret har begrenset med plasser og er åpent for alle. Velkommen skal du være!

Ønsker du å delta på vårt gratis lunsjseminar?

Meld deg på her


Hvor: Hos Iversen Skogen 

Dato: Fredag 24. november

Klokken: 11.00 – 12.00

For hvem: Alle mann alle